U Vukovaru, 5.1.2017., obilježena 10 ta godišnjica od osnivanja košarkaškog saveza VSŽ

Obilježeno je 10 godina od osnivanja košarkaškog saveza VSŽ,
5. 1. 2017. u Vukovaru.
– povodom toga doagađaja organiziran je u ŠD “Borovo” županijski veteranski turnir,  na kojem su sudjelovale 4 županijske ekipe, i
nakon odigrane tri utakmice, poredak je bio slijedeći:

 1. KK ” Vinkovci”
 2. KK “Županja”
 3. KK ” Borovo-Vukovar” i   KK “Ilok”.

  Nakon turnira u vukovarskoj kući (“Adica”) održana je
  svečana sjednica izvršnog odbora KS VSŽ. Svečanu sjednicu je otvorio njen predsjednik g. Dražen Pejić. Predsjednik KS VSŽ je održao  pozdravni govor, zahvalio se svima, koji su se odazvali te večeri  na  taj svečani skup. Predsjednik Pejić je nakon toga  dao riječ  predsjedniku NO KS VSŽ  mr. sc. Branislavu  Oreškoviću , koji je  održao kraću prezentaciju o Savezu KS VSŽ , i to o njegovu osnivanju i radu  unazad 10 godina. Nakon toga predsjedmik KS VSŽ  g. Dražen Pejić dao je riječ izaslaniku Župana VSŽ , g. Bože  Galića , njegovom zamjeniku  g. Đoređetu Ćurčiću, koji je sve nazočne pozdravio i čestitao u ime županije VSŽ ovaj jubilej KS VSŽ.
  Iza toga  predsjednik Dražen  Pejić je pozdravio g. Davora Užbineca , sportskog direktora KK ” Cedevite”- Zagreb i dao mu riječ.  Davor Užbinec je u ime KK “Cedevite” čestitao KS VSŽ ovaj jubilej, 10 godina postojanja saveza KS VSŽ, napomenio je kako je njegov klub već uspješno i dosada  surađivao sa nekim klubovima iz redova KS VSŽ , istaknio je , kako je povodom ovog jubileja KK ” Cedevita” svakoj članici saveza, udruzi za natjecanje, poklanja  jednu košarkašku loptu, i pozvao je sve sudionike ovoga skupa da posjete neku od slijedećih nadolazećih europskih utakmica KK “Cedevite ” , i budu njihovi gosti, kako bi produbili suradnju i još bolje se upoznali. Nakon toga predsjednik saveza g. Dražen Pejić je podijelio pehare za osvojena prva tri mjesta županijskim veteranskim ekipama, za uspjeh na prethodno održanom županijskom veteranskom košarkaškom turniru.
  Nakon toga  je predsjednik g. Dražen Pejić pristupio podijeli priznanja zaslužnim pojednicima za razvoj košarke u županiji VSŽ.
  Pri podijeli priznanja asistirala mu je članica izvršnog odbora KS VSŽ,  gospođica  Milica Arsenović.  Priznanja su dobili i uručena su im u ime KS VSŽ:

  iz Županje:
  1. mr. sc. Branislav Orešković,
  2. Ranko Galić,
  3. Tomislav Puljić,
  4. Damir Marić,

  iz Vinkovaca:
  5.  Željko Zagorac,
  6. mr. Ivica Baričević,
  7. Tihomir Primorac,
  8.  Željko Ilić,

  iz Vukovara:
  9. Luka Živković,
  10. Damir  Voloder,
  11. Đorđe Ćurčić,
  12. Saša Rajković,
  13. Josip Papeša,

  i  iz Iloka:
  14.   Marijan  Rac.

  te je dodijeljena i jedna zahvalnica i to domaćinu, ugostiteljskoj kući “Vukovarska kuća”, u Vukovaru.

  Svi koji su dobili priznaja su se na njima zahvalili , a za sudionike ovoga skupa je bila  poslije ovoga svečanog dijela organizirana i večera.

 

GALERIJA SLIKA:

PriznanjeKSVSZ Branislav Oreškoviću

Branislav Orešković Priznamke KS VSZ
Zeljko Ilic
Zahvalnica Vukovarska kuca za Ivica Baričević Vecera 2 Vecera 1 Tomislav Puljic Tihomir Primorac Priznanja Sasa Rajkovic sa Uzbinecom predsjednicki kandidati Podijela pehara zupanijskog turnira veteranskim ekipama O Svezu prezentacija 2 O svezu Prezentacija O savezu prezentacija 3 Luka Živkovic Josip Papesa Đorđe Curcic Damir Maric Dado Voloder priznanje